avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire pe indemnizație concediu medical ...
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire pe indemnizație concediu medical (incapacitate temporară ...

Poprire pe indemnizație concediu medical (incapacitate temporară de muncă ) ..? Bună ziua, din ce m-am uitat pe internet, aparent indemnizația de concediu medical (trecut de 180 zile..) (incapacitate temporară de muncă) , nu se supune deloc popririlor. Tocmai mi sa instituit o poprire..cum ar trebui să procedez pt a nu-mi fi poprită indemnizația (în loc de salariu) ..? Am o poprire de la un credit (ifn) nefinalizat din nefericire...

Mulțumesc anticipat*

Alte discuții în legătură

Infiintare poprire venit ContSters70762 ContSters70762 Buna seara, am urmatoarea situatie si intreband aici poate ma ajuta cineva: Sunt in executare silita pentru un credit de nevoi personale - adresa de ... (vezi toată discuția)
Retinerile salariu DanielRotaru DanielRotaru Retinerile din salariu de catre angajator fara baza legala. Stiu textul de lege: (1) Nici o reţinere din salariu nu poate fi operată, în afara cazurilor ... (vezi toată discuția)
Poprire salariala in concediul medical Aurici88 Aurici88 Se poate retine in continuare din salariu pentru dosarele de executare silita deja incepute daca salaratul are cancer si isi ia concediu medical? Dar in cazul ... (vezi toată discuția)