avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1069 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Contestație decizie pensie recalculare greșită
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Contestație decizie pensie recalculare greșită

Dacă depun contestație fiindcă decizia de pensie in baza legii 360/2023 este greșita trebuie sa plătesc . Eu sunt la pensie anticipat parțial și in decizie când au stabilit punctele de stabilitate au scăzut din anii care ii am acolo contributivi armata și am fost militar 3 ani și 7 luni , nu ar fi trebuit numai dacă eram la limita de vârsta . Ce am acolo 35 ani sunt cu contribuție altfel nu puteam sa ies anticipat la pensie . Am fost la casa de pensii și mi-a făcut o copie după decizie au recunoscut și ei ca nu trebuie sa scadă numai dacă eram la limita era normal sa scadă sa rămână numai anii cu contribuție. Mie frica ca nu răspund așa repede și pierd termenul ăla de 45 de zile și atunci rămâne definitiva decizia .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:32, 29 August 2024
CCererile formulate în fața oricăror organe sau a instanțelor judecătorești, precum și toate actele procedurale în legătură cu litigiile, având ca obiect drepturi sau obligații de asigurări sociale, sunt scutite de taxă de timbru.

~ final discuție ~