avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara. Am mai scris aici si am fost indrumat sa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara. Am mai scris aici si am fost indrumat sa merg la ...

Buna seara. Am mai scris aici si am fost indrumat sa merg la notar si sa renunt la mostenire, lucru pe care l am facut deja, atat eu cat si sora mea. Notarul ne a asigurat de faptul ca renuntarea noastra o sa apara intr un registru de evidenta al notarilor. Intrebarea este, daca tatalui nostru i s a deschis actiune de catre o firma de energie, in perioada in care era in viata, el trebuind sa se prezinte la proces in februarie, insa in februarie el decedeaza...ulterior firma face apel si vine pe numele mostenirii...noi, renuntatorii trebuie sa ne prezentam in instanta? Sau dansii or sa vada ca am renuntat...cum trebuie sa procedam? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:21, 30 August 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Creditorul va executa silit direct bunurile ramase de la debitor.
Nu va avea treaba cu dvs personal.

Isi va recupra banii din bunurile tatalui dvs, dupa ce va parcurge toate etapele.
Ultima modificare: Joi, 29 August 2024
Dapix, utilizator
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă va treziți citati în instanta, depuneti intampinare scrieti ca nu sunteti mostenitori, decibnu aveti calitatea procesuala pasiva , depuneti și declarația în copie și gata.

~ final discuție ~