avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună seara.vreau și eu o părere sau un răspuns ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună seara.vreau și eu o părere sau un răspuns care sa ma ...

Bună seara.vreau și eu o părere sau un răspuns care sa ma ajute,va rog frumos.sotul este dator la o firma ,a rămas restant și a fost dat în judecata și acum are poprire pe cont și el și girantul.debitul se oprește de la girant.firma unde are datoria soțul , ne-a contactat și ne-a propus sa plătim o suma fără dobânda penalizatoare și apoi ne închid dosarul cu datoria.daca plătește la firma toată suma care este ceruta de firma,ce se întâmplă cu poprirea pusa de executor?datoria este de 12500 iar firma ne-a cerut 7500 (fără sa mai calculeze dobânzile)apoi închid dosarul.ce se întâmplă cu poprirea și executarea silita.executorul a recuperat deja onorariul și cheltuielile de judecata.multumesc frumos de răspuns.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:47, 1 Septembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Executarea silita va înceta daca achitati.
Cheltuielile de judecata și executare le plateati oricum, o data ce ati ajuns la faza asta.
Am tot văzut cazuri în care s-a achitat datoria ,firma a închis creanță,dar totuși executorul a insistat sa se plătească și dobânzile și penalitatile,și atunci nu știu ce se poate face în acest caz?

gi-jane2 a scris:

Executarea silita va înceta daca achitati.
Cheltuielile de judecata și executare le plateati oricum, o data ce ati ajuns la faza asta.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu, decide executorul ci creditorul se face cu acesta o înțelegere scrisa desigur.

~ final discuție ~