avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... M-ar ajuta într-un proces de stabilire pensie ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

M-ar ajuta într-un proces de stabilire pensie alimentara și ...

M-ar ajuta într-un proces de stabilire pensie alimentara și custodie un bilet de internare în spital pentru copil, internare care nu se poate realiza din cauza ca nu se prezintă părintele pentru a semna ca este deacord din lipsa de interes.
Cel mai recent răspuns: Avocat Neagu Elena , Avocat 12:05, 31 August 2024
Poate fi chiar,, cireașa de pe tort,, pentru ca este o dovada clară de lipsa de interes față de starea de sănătate a propiului copil mai ales în momente când chiar prezentarea părintelui, și acord lui este absolut necesar și crucial în același timp.
Părerea mea este că cu siguranță va este de ajutor.
Da, va poate ajuta.
Luați în calcul și promovarea unei acțiuni de ordonanta presedintiala în vederea suplinirii acordului tatalui pentru internare. Aceasta o sa va ajute și mai mult mai ales ca procesul de fond poate fi de lunga durata.
Consultati un avocat și stabiliți cea mai eficienta strategie juridica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt divortata si am in custodie comuna un copil minor de 3 ani otiliamarc otiliamarc Sunt divortata si am in custodie comuna un copil minor de 3 ani cu hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila. M-am recasatorit cu un cetatean strain ... (vezi toată discuția)
Vreau sa ma transfer cu copilul in alta țară. Mary0903 Mary0903 Buna! Sunt basarabeanca cu dubla cetatenie (Ro-Md). M-am transferat si căsătorit aici in Romania cu cetățean Roman. Avem un copil de 3 ani impreuna... ... (vezi toată discuția)
Custodie minor din concubinaj AlinaCecilia AlinaCecilia Am primit hotarare definitiva cu custodie exclusiva in decembrie 2018 tatal copilului nu s-a prezentat la nici unul din termene, a fost reprezentat de avocat ... (vezi toată discuția)