avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 375 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Acord montare camera supraveghere la bloc, Vrem sa ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Acord montare camera supraveghere la bloc, Vrem sa montam camera ...

Acord montare camera supraveghere la bloc, Vrem sa montam camera de supraveghere pentru a vedea cine distruge sistematic yala si chiar usa de la uscatorie. Vecina de vis a vis nu este de acord, in conditiile in care toti stim ca fiul ei a facut lucrul acesta dar...nu avem dovezi, ne spune procurorul. Si cand sa obtinem dovezi, nu avem acord. Fiul este acum la inchisoare pentru ca a intrat peste o vecina in casa si i-a furat lucruri, dar iese peste cateva luni.
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 18:54, 1 Septembrie 2024
vorbiti in AG a asociatiei, sa puneti camere peste tot. nu costa mult. se face abonament, fiindca intretinerea se face de firme acreditate. intretinerea include pastrarea inregistrarilor
Problema consta in faptul ca nu avem acordul proprietarului de vis a vis de usa care ne intereseaza!
Nu va trebuie acordul vecinei, din moment ce e un sistem de supraveghere al asociației, și camera respectivă nu prinde în imagine nici o proprietate individuală, ci usa unei părți comune.
Montați camerele de supraveghere, că nu vă poate împiedica vecina care se împotrivește.
Dacă asociația așa a hotarât, puneți în aplicare decizia.
Nu aveți nevoie ca asociație de acordul (semnat) al vecinei în cauză. Faceți-vă treaba.
Ultima modificare: Duminică, 1 Septembrie 2024
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Camere de supraveghere irinoaia irinoaia buna ziua! am o intrebare cu privire la camerele de supraveghere. La noi la scara s-a facut adunare generala si in care s-a propus montarea de camere de ... (vezi toată discuția)
Camera de supraveghere la intrare pe casa scarii Asp733 Asp733 Pot monta camera de supraveghere,la intrare pe casa scarii,sa pot supraveghea gradinitele din fata blocului???? (vezi toată discuția)
Instalare de camere video Dana Marin Dana Marin Buna ziua, Am doi vecini certati cu legea si cu bunul simt care imi tulbura frecvent linistea si au distrus proprietatea comuna, au injurat, s-au busit in ... (vezi toată discuția)