avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Am un certificat de actionar si nimeni nu poate ajuta.
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Am un certificat de actionar si nimeni nu poate ajuta.

Am un certificat de actionar la Automobile Dacia si nimeni nu poate ajuta.Nimeni nu știe unde mă pot adresa pentru a afla informații despre dividende.
Internetul mai mult a făcut învălmășeală ,fiecare sait aduce altceva,
Mulțumesc anticipat!
Ultima modificare: Luni, 2 Septembrie 2024
Gabriela000, utilizator
Cel mai recent răspuns: elenazan , utilizator 18:42, 2 Septembrie 2024
Buna ziua,
Pe dacia.ro ati incercat?
[ link extern ]
Gasiti si situatiile financiare si repartizarea profitului, modalitatea de incasare a dividendelor, de cesionare a actiunilor, de retragere din actionariat doar sa vrei sa te informezi!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare certificat de actionar iry1 iry1 Buna ziua, Detin un nr. de 217 actiuni (care au fost dobandite in urma alocarii prin schimbarea unui cupon nominativ de privatizare), la societatea ... (vezi toată discuția)
Dividende pentru actiunile de la fondul proprietatea Mischinger Gheorghe Stefan Mischinger Gheorghe Stefan Sunt un pensionar care invata acum, la 70 de ani sa utilizeze internetul.#-o Din pacate, de cateva luni, sunt unul dintre actionarii minoritari ai Fondului ... (vezi toată discuția)
Certificate de actionar EugeniaAnghel EugeniaAnghel Cum pot sa vand doua certificate de actionar cu numarul total de 150 actiuni? Certificatele au fost eliberate de S.C. PECO Tulcea .Va rog sa-mi spuneti daca ... (vezi toată discuția)