avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Hotarare care sa tina loc de act autentic teren in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Hotarare care sa tina loc de act autentic teren in indiviziune

Tatal meu detinea un teren mostenit de la bunicul impreuna cu 2 versioare mostenitoare in copropietate. Dupa moartea tatalui, versioarele au incheiat un precontract cu un cumparator prin care au incheiat o intelege de vanzare a pamantului.
Eu habar nu am avut de intelegerea lor, iar acum am fost dat in judecata de catre acest cumparator impreuna cu ceilalti copropietari prin care se solicita o hotarare care sa tina loc de act autentic. Cum pot procesa in aceasta speta?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 22:02, 2 Septembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va trebui sa va angajați av pentru a va formula întâmpinare și pentru a va reprezenta în proces.In funcție de modul.in care este formulata acțiunea și de circumstanțele cauzei av va va face apărări.E o problema mai complexa care
necesita aparare specializata si care nu poate fi soluționată cu ,,modele ",,,autoreprezentare "etc.Daca miza financiara nu e prea mare puteți angaja av măcar pt a va face apărări,pt o întâmpinare.Daca terenul valorează atunci nu mai stați pe gânduri.
Ultima modificare: Luni, 2 Septembrie 2024
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~