avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... In legatura cu diminuarile aferente pensiilor ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

In legatura cu diminuarile aferente pensiilor anticipate potrivit ...

In legatura cu diminuarile aferente pensiilor anticipate potrivit legii 360/2023 considerati ca exista discriminare negativa asupra celor care au iesit la pensie anterior si sunt penalizati diferit (0.50% pt fiecare luna de anticipatie) fata de cei ce vor iesi la pensie pe noua lege (i.e. 0.40% pt fiecare luna de anticipatie) . Este vorba de prevederile Art. 144, (4) vs cele mentionate la Art 52 (3) tabel 4. Mul;tumesc

Alte discuții în legătură

Am iesit la pensie anticipata in iulie 2023 la 57 ani si 10 luni ... Oitica Oitica Am iesit la pensie anticipata in iulie 2023 la 57 ani si 10 luni stagiu total realizat este de 38 ani 3 luni si opt zile ,indicele de corectie a fost de ... (vezi toată discuția)
Cum se va recalcula penalizarea în cazul pensiei anticipate ... Costi Furtună Costi Furtună Cum se va recalcula penalizarea în cazul pensiei anticipate parțial ? (vezi toată discuția)
Cineva ieșit la pensie pe legea 263 la pensie anticipata partial, ... goplanet goplanet Cineva ieșit la pensie pe legea 263 la pensie anticipata partial, cu penalizare, beneficiază de recalculare din septembrie. Nu se specifica ca rămâne ... (vezi toată discuția)