avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SC cu punct de lucru fictiv
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SC cu punct de lucru fictiv

Se da urmatoarea situatie: societatea comerciala XYZ are sediul social la adresa A, dar isi promoveaza produsele la o adresa diferita (B). Presupunand ca adresa B reprezinta un punct de lucru:
1. Societatea are obligatia de a avea un document care sa ateste dreptul de a isi desfasura activitatea la adresa B (contract de chirie, comodat, etc) sau este suficient ca administratorul sau actionarii sa faca dovada ca locuiesc la adresa B (chirie sau proprietate personala)?
2. In cazul in care societatea in cauza nu are vreun act doveditor ci doar se foloseste de adresa B pt promovare, unde se incadreaza aceasta situatie dpdv legal si ce autoritate are dreptul de a dispune sanctiuni?

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Mutarea sediului social pe o parcela de teren este legala ? GHEORGHIU RAMIRO GABRIEL GHEORGHIU RAMIRO GABRIEL Sediul social al unei firme cu multi actionari, cotata pe Piata de Capital urmeaza a fi mutat pe o parcela de teren . Este legala aceasta mutare a sediului ... (vezi toată discuția)
Cum poate intra o persoana in societate comerciala? florin sebastian florin sebastian [b][b]SC YYY srl [/b]din municipiul ZZZ, judetul WWW[/b], are ca actionari doua [b]persoane: A si B.[/b][i]Precizez ca persoana B este si administratorul ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat sediu social si punct de lucru Peter.R Peter.R O societate comerciala A doreste sa imparta activitatea la un punct de lucru pe 2 societati comerciale. Se va inregistra o noua firma B cu actionariat ... (vezi toată discuția)