avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajatorul este obligat să prezinte angajatului ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajatorul este obligat să prezinte angajatului (pentru vizualizare) ...

Angajatorul este obligat să prezinte angajatului (pentru vizualizare) dosarul de angajare (angajat) la solicitarea acestuia?
Mulțumim.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:19, 3 Septembrie 2024
Nu, dar la solicitarea scrisă a salariatului sau a unui fost salariat, angajatorii sunt obligați să îi elibereze acestuia copii ale documentelor existente în dosarul personal, în termen de 15 zile lucrătoare de la data solicitării.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizia de incheiere a activitatii ! Lmy01 Lmy01 Buna ziua ati putea sa imi spuneti in cat timp se eliberea decizia de incheiere a activitati de la ultimul loc de munca (vezi toată discuția)
Buna ziua..pentru eliberare acte de la un fost angajator e nevoie ... Aless18 Aless18 Buna ziua..pentru eliberare acte de la un fost angajator e nevoie de cerere scrisă sau se poate comunica doar verbal...si in cat timp de la comunicarea ... (vezi toată discuția)
Intrebare MariusZoltan MariusZoltan Buna , As dorii si eu un raspuns la o intrebare . Pe data de 1 noiembrie 2012 am incetat activitatea prin demisia mea la o societate .La aceasta societate am ... (vezi toată discuția)