avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua, Am primit decizia de recalculare unde la ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua, Am primit decizia de recalculare unde la stagiul ...

Bună ziua,
Am primit decizia de recalculare unde la stagiul de cotizare contributiv pentru acordarea punctelor de stabilitate sunt trecuți 3 ani și 9 luni care reprezintă perioada lucrată până în 2002 când am trecut în pensie de invaliditate.
In anul 2004 am renunțat la pensia de invaliditate și mi-am reluat activitatea cu contract de muncă pe perioadă nedeterminată plătind toate contributiile la stat cas , impozit etc.
Ulterior m-am pensionat pentru limită de vârstă.
Întrebare:
Este corect că perioada lucrată după renunțarea la pensia de invaliditate să nu fie considerată stagiu contributiv pentru acordarea punctelor de stabilitate?Așa rezultă din decizia primită.

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am primit decizia de recalculare unde mi-a fost luat ... Prizonier Prizonier Bună ziua, Am primit decizia de recalculare unde mi-a fost luat în calcul numai 3 ani și 9 luni față de 11 ani 1 luna pentru calculul punctelor de ... (vezi toată discuția)
Verificare pensie marjordy marjordy Spuneti-mi, va rog, in ce conditii se poate solicita verificarea pensiei pentru limita de varsta pentru ca pensia mea este mai mica decat a altor persoane ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate coca apetroaei coca apetroaei Buna ziua Sunt pensionata medical si pe decizia de pensionare la mentiuni am \"lunile 9,11-2002; 3,5,12-2004; 11-2007; 12-2008; nu s-au valorificat, nu ... (vezi toată discuția)