avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Prietena mea cea mai buna, a muncit la îngrijitoare ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Prietena mea cea mai buna, a muncit la îngrijitoare de bătrâni ...

Prietena mea cea mai buna, a muncit la îngrijitoare de bătrâni și a furat de acolo aur sau nu știu exact de bunuri, a luat-o politia și nu mai rapunde de atunci am înțeles ca e la un penitenciar, face pușcărie sau nu și cât Timp primește pușcărie sau întreba in arest și după la pușcărie, nu a mai fost la pușcărie

Alte discuții în legătură

Buna seara daca este cineva în suedia sau cei care știu ce ... Bianca67 Bianca67 Buna seara daca este cineva în Suedia sau cei care știu ce legi sunt acolo .am și eu o întrebare .cumnatul meu este pe tir acolo și vineri dimineață a ... (vezi toată discuția)
Salut andrei mă numesc și am 19 ani iar eu am luat o bicicleta ... Akitsune9 Akitsune9 Salut Andrei mă numesc și am 19 ani Iar eu am luat o bicicleta de la un prieten care zice că a găsit o bun eu m am plimbat cu acea bicicleta și pe la un ... (vezi toată discuția)
Furt - elvetia Mihai_alexandru Mihai_alexandru Am un amic de la care fac cumparaturi in materie de produse vestimentare, este roman de origine si isi desfasoara activitatea prin Europa,Recent l au prins l a ... (vezi toată discuția)