avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna dimineata Am o firma care acorda angajatilor ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna dimineata Am o firma care acorda angajatilor tichete de ...

Buna dimineata
Am o firma care acorda angajatilor tichete de masa si masa calda.
O parte din angajati au tichete si cealalta parte au masa calda
Pt tichete stiu ca se opreste CASS si impozit.
Pt masa calda care sunt taxele?
Cel mai recent răspuns: CROSETEL , utilizator 20:11, 5 Septembrie 2024
Detalii
[ link extern ] /
Sal net - 12200
Masa calda - 570
CAS -2717
CASS- 1277
Impozit - 180
Sal net - 8026
Firma are facilitati pt constructii.
Este corect ce am scris?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu antoniax antoniax Buna ziua, ma poate ajuta cineva cu un calcul la sal.... pana acum am avut un sal net de 1900 lei( - impozitul pt tichetele de masa ...1870), iar de la ... (vezi toată discuția)
Calcul contributii salariu constructii angajat lichidat Perdy33 Perdy33 Buna ziua, Cum se calculeaza facilitatile in constructii pentru un angajat care se lichideaza in cursul lunii? Mentionez ca salariatul ajunge la un venit ... (vezi toată discuția)
Tichete de masa incluse in salariul brut b_mario77 b_mario77 Buna!Ma puteti ajuta ,va rog cu un raspuns?Daca pana acum am avut salariul brut de 1907ron si salariul net de 1300ron plus tichete de masa pe lună în ... (vezi toată discuția)