avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua,locuiesc in Anglia de 5 ani ,am un baiat de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua,locuiesc in Anglia de 5 ani ,am un baiat de 14 ani ...

Buna ziua,locuiesc in Anglia de 5 ani ,am un baiat de 14 ani si doresc sa vin in Romania pentru ai face buletinul si pe urma renoirea pasaportului.Eu si tatal copilului suntem despartiti (nu divortati),tatal refuza sa semneze declaratia de a iesi din Romania cu minorul.Mentionez ca atat eu si copilul ,chiar si tatal avem dreptul de sedere definitiva in Anglia.
Cum as putea sa ii fac actele minorului daca tatal refuza sa coopereze?
Multumesc
Ultima modificare: Joi, 5 Septembrie 2024
MihaElla035, utilizator
Cel mai recent răspuns: MihaElla035 , utilizator 22:52, 5 Septembrie 2024
Mergeți la Consulatul României de acolo și rezolvați.
Am sunat si mi au spus sa imi caut avocat si il decad din drepturile parintesti.In primul rand nu stiu cat va dura si in al doilea rand nu imi permit financiar in momentul asta un avocat.
Mi se pare ca au tratat cazul foarte superficial .
Am sa incerc sa ii mai contactez ,dar mi am cam pierdut speranta.
Ultima modificare: Joi, 5 Septembrie 2024
MihaElla035, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara. am o cumnata care este in spania cu băiatul care ... Apmiha Apmiha Buna seara. Am o cumnata care este in Spania cu băiatul care face 14 ani și trebuie să ii facă primul buletin. Este divorțată de tatăl copilului, acesta ... (vezi toată discuția)
Pasaport pentru minor gabriela141223 gabriela141223 buna ,am o problema .am vrut sa fac pasaport baiatului meu minor si nu au vrut sa-i faca zicand ca e nevoie de acordul tatalui ptr pasaport. nu am fost ... (vezi toată discuția)
Copil roman fara acte romanesti lorenna_es lorenna_es In urma cu 2 ani s-a nascut fiul meu ca urmare a unei relatii care la putin timp (4 luni) s-a terminat! De mentionat ca atat eu cat si tatal lui suntem ... (vezi toată discuția)