avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Bună seara! Am închiriat apartamentul cu contract, ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Bună seara! Am închiriat apartamentul cu contract, declarat ...

Bună seara! Am închiriat apartamentul cu contract, declarat la ANAF. După aproximativ 2 săptămâni de la semnarea contractului m-a sunat ca el pleacă în acea zi pentru ca a găsit după mobilă un loc murdar și simte un miros neplăcut. În contract nu este menționat un preaviz, dar este menționat în contract ca își pierde dreptul la restituirea garanției dacă pleacă înaintea expirării contractului. Am câteva întrebări:
1.Există o lege care să mă oblige să restitui vreun ban în condițiile prezentate?
2. Dacă îmi spune ca ar fi putut să îmi facă mult rău, ca ar chema poliția, OPC, dsv/dsp, are vreun drept să facă aceste lucruri? Sau pot considera ca prin aceste vorbe mă hărțuiește? + am fost acuzată ca îl hărțuiesc pentru ca l-am refuzat când mi-a cerut să ne vedem la o anumită oră. Eu refuzând ora pentru ca nu puteam pleca de la locul de muncă și i-am propus să ne vedem mai târziu. Am fost refuzată pe motiv ca nu poate sta, ca îl apucă noaptea pe drum.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 01:50, 6 Septembrie 2024
1. clauzele contractului sunt cele aplicable; contractul e legea partilor
2. da, poate sa va dea in judecata si fiindca respirati acelasi aer. poate sa cheme toate autoritatile. ramane de vazut daca vor veni, fiindca unele n-au drept de control oricum. faptul ca va reclama nu este un abuz. abia repetarea acestor reclamatii dupa ce ele se dovedesc nefondate este hartuiala.
Ultima modificare: Vineri, 6 Septembrie 2024
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamatia opc suspenda sau nu executarea unei creante? florentza florentza Buna seara, Am nevoie de putin ajutor din partea cunoscatorilor : am reziliat un contract cu o firma de telefonie mobila X in 2006 si acum 2 luni am primit de ... (vezi toată discuția)
Divort cu minori miabela miabela Am divortat anu trecut in decembrie.In urma divortului copilul minor mi a fost incredintat mie prin hotarare judecatoreasca dupa dupa ce m am razboit cu fostul ... (vezi toată discuția)
Buna seara! am o situație similară cu unele citite aici, la ... Elena.Nita Elena.Nita Buna seara! Am o Situație similară cu unele citite aici, la o intersecție după ce ma asigur dacă pot vira dreapta observ o persoana venind spre mine pe ... (vezi toată discuția)