avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1114 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Plafonul de neimpozitare a pensiilor până în 3000 ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Plafonul de neimpozitare a pensiilor până în 3000 se aplică ...

Plafonul de neimpozitare a pensiilor până în 3000 se aplică și pensiilor așa zis contributive sau și celorlalte denumite mincinos necontributive în speță cele militare ?

Alte discuții în legătură

Doresc să știu dacă recenta modificare a codului fiscal (creșterea ... Olteanu Ioan Olteanu Ioan Doresc să știu dacă recenta modificare a codului fiscal (creșterea pragului de neimpozitare de la 2000 la 3000)este aplicabilă și \"pensiilor speciale\", ... (vezi toată discuția)
Impozitare pensie militara achita achita Buna ziua. Sunt pensionar militar, supus impozitarii in trepte pe pensie necontributiva. Am primit pensia in ianuarie cu un impozit mai mare decat ma asteptam. ... (vezi toată discuția)
Cf hotararii guvernului cresterea pensiilor de la 01 01 2024 ... Ion Soare Ion Soare Cf hotararii guvernului cresterea pensiilor de la 01 01 2024 este de 13.8%,in realitate la mine cresterea este doar de 8.4% datorita celor 3 transe de impozite ... (vezi toată discuția)