avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Doresc să știu dacă recenta modificare a codului ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Doresc să știu dacă recenta modificare a codului fiscal (creșterea ...

Doresc să știu dacă recenta modificare a codului fiscal (creșterea pragului de neimpozitare de la 2000 la 3000)este aplicabilă și "pensiilor speciale", adică pensiilor militare.
Vă mulțumesc anticipat pentru ajutor și înțelegere.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 04:36, 4 Septembrie 2024
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
1. Pensiile militare nu sunt pensii speciale , ci pensii de serviciu.

2. Proiectul adoptat de Parlament mentioneaza veniturile din pensii ..altfel spus, de prevederile ei beneficiaza si cei care beneficiaza de pensii de serviciu.(militari)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumul de venituri Elena Elena Elena Elena Buna ziua, Un cadru militar a trecut în rezervă, beneficiind de pensie de serviciu anticipata parțială conf. Art. 18 lit. B, din Lg. 223/2015. Vrea în ... (vezi toată discuția)
Buna seara.as dori sa stiu daca pot cumula pensia de serviciu ... OanaLora OanaLora Buna seara.As dori sa stiu daca pot cumula pensia de serviciu anticipat partiala cu salariu la privat. Stiu ca legea 119/2010 spune ca pensiile de serviciu ... (vezi toată discuția)
Sunt pensionar militar și lucrez la o firma privată. Deny1970 Deny1970 Bunadimineata Sunt pensionar militar și lucrez la o firma privată. Este corect sa mi se oprească contribuția la pensii , eu fiind deja pensionar și nu ... (vezi toată discuția)