avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, rog un răspuns pe următoarea speță: pe ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, rog un răspuns pe următoarea speță: pe un teren ...

Dezlipire cadastrala. Bună ziua, rog un răspuns pe următoarea speță: pe un teren extravilan a fost făcut act de partaj notarial cu poziționarea celor trei parcele pentru cei trei moștenitori insa fără a se face dezlipirea cadastrala la momentul respectiv, între timp unul din moștenitori a decedat iar succesorul nu vrea sa colaboreze , nu înțeleg de ce pentru certificatul de urbanism primăria solicita act de identitate pentru succesorul celui decedat și implicit pentru lucrarea de cadastru odată ce exista un acord intial și legal de partajare. Mulțumesc.
Ultima modificare: Vineri, 6 Septembrie 2024
TacheF, utilizator

Alte discuții în legătură

Consolidare casa veche Dora Iulia Dora Iulia Buna ziua, Am si eu mai multe intrebari si sper sa gasesc raspunsul in aceasta comunitate. Am o casa veche in Bucuresti aproximativ din anul 1960 din ... (vezi toată discuția)
Se poate face partaj folosind schite de cadastru? lauradafina lauradafina Buna ziua. In urma decesului tatalui meu, am hotarat sa facem succesiunea bunurilor imobile. In titlu figureaza 3 suprafete de teren aflate in extravilan si 3 ... (vezi toată discuția)
Reparcelare teren ContSters228970 ContSters228970 Suntem un grup de persoane fizice care avem parcele de teren lungi si inguste (terenurile sunt unul langa altul) si vrem sa le facem mai scurte si mai late. ... (vezi toată discuția)