avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Reincadrare M.A.I
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Reincadrare M.A.I

Buna ziua. Conform art 9 din legea 360/2002 (2
1) În raport cu nevoile operative ale structurilor Ministerului Afacerilor Interne, pentru ocuparea funcţiilor de execuţie
vacante pot fi reîncadrate ca poliţişti persoane cărora le-au încetat raporturile de serviciu în condiţiile art. 69 alin. (1) lit.
b), d)-f) şi j), care au studii corespunzătoare cerinţelor postului şi îndeplinesc condiţiile legale, potrivit categoriei din
care au făcut parte. Cum poate fi facuta aceasta reincadrare ?

Alte discuții în legătură

Demisia daninha daninha Buna, ma numesc Alexandra, si am o prietena care lucreaza in cadrul Ministerul Internelor si Reformei Administrative. A vrut sa se mute prin transfer la o alta ... (vezi toată discuția)
Politist accident trecere pietoni Lawyer Criminal Lawyer Criminal un ofiter de politie judiciar a accidentat un pieton pe trecere...a fost condamnat la 2 ani cu suspendarea conditionata....poate fi destituit din politie? (vezi toată discuția)
Desfacere contract munca anca_zse anca_zse Un politist condamnat definitiv pentru ucidere din culpa mai poate fi angajat in continuare in cadrul MAI? Nu i se desface contractul de munca? (vezi toată discuția)