avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Socrul meu a decedat în 2013 acesta având că ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Socrul meu a decedat în 2013 acesta având că moștenitori ...

Socrul meu a decedat în 2013 acesta având că moștenitori 3copii dintre care,soțul meu care este decedat și el din 2016. Toate dările către stat pe bunurile acestuia le-am achitat către stat doar eu! Întrebarea este dacă voi putea să îmi recuperez de la ceilalți banii care i-am băgat în aceste dări daca voi deschide taxa de succesiune prin judecătorie. Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Mostenire si cota parte. hdanny hdanny Socrul si soacra mea detin doua proprietati. Un apartament si o casa. Soacra a decedat. Socrul meu vrea sa deschida succesiunea. Sotia mea mai are o sora. ... (vezi toată discuția)
Un caz de succesiune dragos79 dragos79 Buna seara. Va cer si eu sfatul intr-un caz mai ciudat. Avem un imobil: - 50% din el se afla in proprietatea persoanei A. - 50% -proprietarul X decedat, ... (vezi toată discuția)
Am bani la cec .cum fac sa-i recuperez? vasilica05 vasilica05 buna seara .avem banii socrului meu ramasi la cec.,si socrul meu a decedat in anul 2000 .sotul meu este singurul mostenitor deoarece nu mai are frati .In ziua ... (vezi toată discuția)