avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Modificare salariu in cadrul unei asociatii inca de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Modificare salariu in cadrul unei asociatii inca de locatari.

Buna ziua,
Am o nelamurire cu urmatoarea situatie din cadrul asociatiei de locatari in care la ultima afisare, cea pt luna august, a cotelor de intretinere reiese de la sectiunea salarii o suma mai mare, 1500 RON in loc de 1200 RON, in contextul in care administratorul de aici nu are nici un atestat si nici nu a avut vreodata, iar de anul acesta, din februarie, s-a demarat constituirea asociatiei de proprietari moment in care a fost schimbat si presedintele dar presedintele nou spune ca el nu intra in functie decit din momentul constituirii efective (judecatorie, admin fiscala etc).
Cum se poate clarifica situatia?
Va multumesc anticipat.


Povestea mai lunga:
Bloc cu doua scari cu presedinte si administrator dar fara atestat de la scara care are deja de mai mult timp constituita asociatia de proprietari, acolo unde de fapt si locuiesc.
In februarie anul in curs in cadrul celeilalte scari a fost convocata o adunara generala pt constituirea asociatiei de proprietari in urma careia s-a stabilit ca presedinte va ramane tot cel de dinaintie, care nu locuieste aici pe scara, zicind ca se va ocupa el cu actele. (la lege nu spune ca poate fi presedinte doar cineva din rindul proprietarilor ?)
Prin luna iunie-iulie a zis ca nu-l mai intereseaza asa ca s-a ocupat altcineva, viitorul presedinte. (nu stiu daca s-a realizat deja procesul de transfer a actelor.)
In luna august concediu din magistratura
In septembrie s-au afisat ca in fiecare luna cotele la intretinere dar cu modificarea la salarii din 1200 RON in 1500 RON
A fost intrebat cel care acuma se ocupa cu actele pt asociatia de proprietari spunind ca el o sa fie presedinte din momentul infiintarii efective a asociatiei proprietari.(momentan actele sunt depuse la judecatoria de sector si le-ar ridica de abia in octombrie.)
Cum se poate clarifica situatia?
Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Modificare salariu in cadrul unei asociatii inca de locatari Dr@gosch Dr@gosch Buna ziua, Am o nelamurire cu urmatoarea situatie din cadrul asociatiei de locatari in care la ultima afisare, cea pt luna august, a cotelor de intretinere ... (vezi toată discuția)
Penalizari intretinere nicu1999 nicu1999 buna ziua,am si eu o problema,pe luna august a afisat intretinerea :restanta-1950,penalizari-1150,pe luna iulie 178lei,pe 20 aug am dat 1500lei,mia luat 800la ... (vezi toată discuția)
Nu avem acte de la judecatorie ContSters256889 ContSters256889 suntem o asociatie infiintata din februarie,avem depuse acte la judecatorie,ne-am desprins o scara din o asociatie formata din 4 scari,putem ... (vezi toată discuția)