avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Probleme cu vecinul de sub noi pentru ca avem 2 motani
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Probleme cu vecinul de sub noi pentru ca avem 2 motani

Buna ziua!
Situatia noastra este in felul urmator: avem 2 motani, animale crepusculare, care se joaca, iar vecinul de sub noi se plange ca nu poate dormi si il deranjeaza zgomotele. Am luat atitudine si peste noapte separam motanii, astfel ca ei nu se mai pot juca si face galagie. Totusi, dansul a spus ca il deranjeaza in continuare si ne-a amenintat cu urmatoarea exclamatie: "lasa ca vedeti voi". Ce am putea face in aceasta situatie? Am fost politicosi cu el, insa nu functioneaza.
Ultima modificare: Luni, 9 Septembrie 2024
Mells, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna dimineata,ma aflu in urmatoarea situatie:locuim într-un ... Amena33 Amena33 Buna dimineata,ma aflu in urmatoarea situatie:locuim într-un duplex de 2 etaje,la etaj locum noi si la parter alta familie,noi avem si o fetita de 4 ani,am ... (vezi toată discuția)
Buna seara,am o fetiță în vârstă de 1 an și 4 luni, și-a ... Andreea2002Giulia Andreea2002Giulia Buna seara,am o fetiță în vârstă de 1 an și 4 luni, și-a stricat programul de somn iar acum noaptea sta trează și se joaca și ziua doarme,am incercat ... (vezi toată discuția)
Urlete, lătrături și altele asemenea noaptea: unde aș putea să mă adresez pentru un câine care deranjează în bloc? Onshop Onshop Buna ziua, Unde as putea sa ma adresez pentru un caine care deranjeaza in bloc? Urlete noaptea, latraturi noaptea si altele asemenea. Am incercat cu vorba ... (vezi toată discuția)