avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna seara,am o fetiță în vârstă de 1 an și 4 ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna seara,am o fetiță în vârstă de 1 an și 4 luni, și-a ...

Buna seara,am o fetiță în vârstă de 1 an și 4 luni, și-a stricat programul de somn iar acum noaptea sta trează și se joaca și ziua doarme,am incercat sa ii schimb program și încă mai lucram la asta,problema este următoarea,vecini de deasupra cheamă poliția sub pretextul că este gălăgie.
Am și eu o simplă întrebare,daca am un copil mic trebuie sa ii pun bandă la gura sa nu mai facă gălăgie și să o leg de mâini fiindcă deranjează vecini? (Doar ca exemplu)
Ce mă sfătuiți să fac in cazul acesta? Mulțumesc pentru eventualele răspunsuri.
Cel mai recent răspuns: vali m , utilizator 10:53, 8 Februarie 2021
Este situatie des intalnita in relatiile dintre locatrii imobilelor de locuit in comun
Aveti varianta sa asigurati izolarea fonica a camerei unde se joaca copilul
Dar ei și-au izolat camera in care este copilul?
Când m-am mutat in bloc,ascultam zi de zi cum copilul lor se plimba cu rolele, trotineta,etc prin casa,nu am sunat o data la poliție sa le fac reclamație sau ceva,acum că am copil și se aude zgomot ei sună la poliție.Adevărul este că are foarte multa energie,degeaba o scot afara sa se plimbe,un copil are foarte multa energie,sa nu îmi zică ei mie că,copilul lor nu a fost la fel.
Vecini noștri au și ciudă pe noi și o fac mai mult dinadins,acum câteva zile a venit la mine la ușă și a început să mă amenințe și să mă facă în toate felurile și i-am închis ușa în nas.


ynocentta a scris:

Este situatie des intalnita in relatiile dintre locatrii imobilelor de locuit in comun
Aveti varianta sa asigurati izolarea fonica a camerei unde se joaca copilul

Vecinii o sa tot cheme politia si o sa platiti amenzi. Ei nu au nicio vina ca sta copilul noaptea sa se joace.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara,am o fetiță în vârstă de 1 an și 4 luni, și-a ... Andreea2002Giulia Andreea2002Giulia Buna seara,am o fetiță în vârstă de 1 an și 4 luni, și-a stricat programul de somn iar acum noaptea sta trează și se joaca și ziua doarme,am incercat ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecina annadode annadode Va rog frumos sa imi spune-ti si mie daca pot primi amenda in cazul in care vecina mea draga suna la politie fiindca copii mei in varsta de 2 si 3 ani mai fug ... (vezi toată discuția)
Program de liniste intr-un bloc muresann muresann Am citit chestiuni legate de problema cu programul de liniste (legea nr 61 , actualizata , L230 | 2007 ) insa tot a ramas cu un semn de intrebare . Se poate ... (vezi toată discuția)