avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1105 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, am fost oprit in trafic de un echipaj de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, am fost oprit in trafic de un echipaj de politie care ...

Buna ziua, am fost oprit in trafic de un echipaj de politie care ulterior mi-a retinut talonul masinii pentru evacuare neconforma. Am primit autorizatie de circulatie provizorie pt 15 zile pentru remediere. Problema este ca nu am ce sa remediez, masina mea are tote componentele originale. Pe procesul verbalnsunt trecut doar eu cu totate ca masina este inmatriculata pe societete, motiv pt care am facut contestatie la PV. Intrebarea este, cum pot prelungi aceasta autorizatie pana la solutionarea contestatiei?

Alte discuții în legătură

Retinere talon Cosmin111 Cosmin111 Buna ziua, Astazi am fost oprit de un echipaj de la rutiera insotit de o echipa de la RAR, dupa ce mi-au verificat cauciucurile sa vada daca sunt de ... (vezi toată discuția)
Plăcute de inmatriculare reținute, culoare auto diferita în ... mradrian mradrian Plăcute de inmatriculare reținute, culoare auto diferita în talon. Va salut! Am schimbat culoarea mașinii, însă nu m-am dus și la RAR sa o trec în ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat abuziv pt 60 de zile ForWhhy ForWhhy Bună ziua. Câteva zile mergeam cu prieteni acasă și într-un sat un echipaj de politie au trecut lângă noi cu semnale luminoase. Mașina de politie a ... (vezi toată discuția)