avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 368 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Venituri din alte surse
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Venituri din alte surse

Buna ziua,
doresc sa ajut pe cineva cu servicii (se descurca mai greu cu SPV SI EFACTURA) contra unei sume lunare.
Ce trebuie sa fac eu ca persoana fizica pt a fi in regula cu declararea venitului realizat?
Mentionez ca are SRL .Pot sa imi declar eu venitul prin declaratia unica si sa platesc impozitul?
Multumesc anticipat,
Ultima modificare: Marți, 10 Septembrie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Tocmai am primit o instiintare de la anaf-antifrauda dragos.b65 dragos.b65 Buna ziua! Tocmai am primit o instiintare de la ANAF-Antifrauda, in care mi se zice ca in perioada 2017-2021 am avut incasari de tip ramburs, si ca e obligatia ... (vezi toată discuția)
Rectificativa 112 buna ziua, pot depune acum rectificativa la ... ionela11 ionela11 rectificativa 112 Buna ziua, Pot depune acum rectificativa la 112 aferent lunii dec 2021?, nu mi-a calculat CASS la dividentele ridicate in 112...si ... (vezi toată discuția)
Cum si cand se face plata sumelor datorate de o ii alexandrada alexandrada Bună ziua! Mi-este neclar dacă de când apărut declarația unică mai aștept sau nu impunerea de plată de la ANAF sau pur și simplu plătesc în contul ... (vezi toată discuția)