Buna ziua. Mama a cumparat un apartament in 2022 in luna mai, platit integral, actele blocului nu sunt gata inca (receptia). Am observat de curand 2 neclaritati.
1. Autorizatia de constructie este emisa in 21.05.2020. Autorizatie de constructie pentru constructie cladire. Asta inseamna ca in 20 mai 2022 a expirat?
2. O noua autorizatie de constructie, dar cu obiectul pentru modificari interioare/ exterioare a fost emisa de primarie in 13.12.2023. Am facut petitie la primarie sa vad daca prima autorizatie a fost prelungita si raspunsul a fost nu. Intrebarea este: are aceasta autorizatie de constructie pentru modificari interioare / exterioare si valoarea de a prelungi prima autorizatie?
Intrebarile mele vor sa ajunga intr-un singur punct.
3. Se poate face receptia blocului pentru actele finale, in aceste conditii? Sau daca autorizatia primara de constructie din 2020 este expirata, situatia este nasoala si nu se pot finaliza actele?
Va rog mult sa ma ajutati cu aceste 3 intrebari, imi doresc sa gasesc o varianta potrivita pentru a face actele sau daca este totul blocat si nu se pot finaliza actele, sa ies din contract si sa imi recuperez banii.