avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1822 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Monografie contabila HG 153/2024
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Monografie contabila HG 153/2024

Buna ziua, suntem o societate de transport intern si international de marfuri care beneficiem de o schema de ajutor de stat pentru compensarea creșterii accizei la motorina utilizată drept combustibil pentru motor, prin HG 153/2024. Am rugamintea sa ma ajutati cu o monografie contabila, Va rog sa imi spuneti daca operatiunea intra in sfera TVA (daca trebuie sa exclud TVA din suma incasata) si daca este venit impozabil. Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 10 Septembrie 2024
Catel de plus, utilizator

Alte discuții în legătură

Contabilitate stanciu mihaela stanciu mihaela ce pasi sunt se urmat pentru a tine contabilitate primara la o firma de transport (vezi toată discuția)
Factura intracomunitara dragalina2006 dragalina2006 efectuez transport auto pt o firma x din UE. deasemenea am un card de motorina tot de la o firma B din UE. Firma pt care eu efectuez transportul plateste ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl catara2 catara2 Buna ziua, vreau sa deschid un Srl si sa ma apuc de transportat marfa cu carosata de 3,5 T. Si am urmatoarele intrebari : 1. de ce cod CAEN am nevoie ... (vezi toată discuția)