ASOCIATIA NOASTRA CHIAR ESTE COMPUSA DIN 18 SCARI dupa cum urmeaza Blocul R1 scarile A, B, C , F , G , bloc R2 scarile A, B , D, E , ,F, G H ,I, J, K , blocul R3 scarile , A, B, C, in total 18 scari 360 apartamente ,atata lume se perinda pe usa scarii noastre ,. Cand se convoaca o adunare generala , la primul termen se prezinta maxim 30 de persoane , nu se tine sedinta ca nu sunt jumatate plus unu din membri , la al doilea termen daca vin 20 din care jumatate (daca nu mai multi ) , . sunt sustinatorii presedintei si ai administratorei . Cand a fost aleasa actuala conducere , au fost prezenti 40 de membri , NU AM STIUT CAND SI DE CE A FOST SCHIMBATA VECHEA CONDUCERE . Am aflat cand ne-am trezit cu ei in sediul asociatiei , , Inaintasii delapidase banii incasati din incasarile lunare , Din 1996 de cand fac parte din aceasta asociatie , mai intai ca asoc de locatari , apoi ca asoc. de proprietari ( acelasi nr , de scari si ap, ) numai la 3-4 adunari am participat ( nu ni se prezenta niciun convocator , se facea pe muteasca , daca se facea ) nu s-a prezentat niciodata un raport semestrial sau anual ( doamne fereste de asa ceva ) Nu au cont deschis la nicio banca pentru ca , zic ei , isi recupereaza banii ENERGOTERMUL care un si-au incasat banii pentru caldura si apa calda furnizata in acea perioada ( vai de capul nostru , noroc ca am instalat centrala cu gaz , deabia am reusit sa scap de ei . Cred ca sunt singura din asociatie care le cere justificari , iar ei continuua sa ma ignore . i-a invrajbit pe toti impotriva mea , , Daca incerc sa stau de vorba cu cativa din ei imi raspund ca ,NU VOR SA SE PUNA RAU CU ASOCIATIA , am incheiat citatul , , MULTUMESC , ca mi-ati dat prilejul sa ma spovedesc, . DOAMNE AJUTA .
Cel mai recent răspuns:
BogdanGri , utilizator
12:38, 10 Septembrie 2024