avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 342 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Întampinare calificata si cerere reconventionala ? ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Întampinare calificata si cerere reconventionala ? Buna seara ...

Întampinare calificata si cerere reconventionala ?

Buna seara ,
O intampinare depusa de parat, poate fi calificata de judecator si ca cerere reconventionala ?
Care este legea aplicabila in acest caz (articol, lege, etc) ?
Daca la respectiva intampinare, nu au fost atasate probe, se mai pot invoca acum ?

Multumesc !
Ultima modificare: Marți, 10 Septembrie 2024
Gelu222, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gelu222 , utilizator 06:58, 23 Decembrie 2024
Se poate califica ce este de fapt.
Daca se cere ceva e reconventionala.
Restul e inutil de explicat căci de abia înțeleg multi studenți la drept.

București 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Calificarea o face instanta de judecata nu dvs.
Nici nu am afirmat asa ceva. Cititi cu atentie ce am intrebat.....D.le Av.Niculescu Ionuț.
Ultima modificare: Luni, 30 Septembrie 2024
Gelu222, utilizator
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pretenții puteți sa aveți atunci când platiti o consultație.,atunci puteti cere explicatii,discutat teorii etc..Pana atunci va mulțumiți cu răspunsul primit și nu îmi atrageți va rog mie mie sau altui consultant atenția....d-le Gelu..După cum ați văzut nu s a grabit nimeni sa va răspundă din zecile de consultanti care raspund de obicei,.Nu cumva intrebarea excede unui raspuns pe un forum care tb sa fie succint?
Ultima modificare: Luni, 30 Septembrie 2024
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Cererea reconventionala nu trebuie timbrata? din cate stiu eu intampinarea nu se timbreaza, Iar daca intampinarea nu e timbrata nu se poate considera cerere reconventionala nu?
Ultima modificare: Marți, 17 Decembrie 2024
FlorinAndreiChis, utilizator

Alte discuții în legătură

Taxa timbru pt. scoatere bunuri din masa partajabila MayaSeal MayaSeal Buna ziua , in cadrul unui partaj de bunuri comune , sotul parat doreste scoaterea de la masa partajabila a unei sume de bani , ce a fost calificata de ... (vezi toată discuția)
Cand pot depune cerere pentru a beneficia de oug nr. 51/2008? cerebel33 cerebel33 in calitate de parat cand pot depune cerere in dosarul de partaj,pentru a beneficia de oug 51/2008 privind taxa judiciara de timbru? fac mentiunea ca in curand ... (vezi toată discuția)
Cererea reconventionala adriea2007 adriea2007 Daca reclamantul a introdus o ordonanta presedintiala, iar paratul a facut o cerere reconventionala, cu cat se timbreaza cererea paratului? Stiu ca ... (vezi toată discuția)