avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 305 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Sunt beneficiar al indemnizatiei primite in baza legii ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Sunt beneficiar al indemnizatiei primite in baza legii nr. 8/2006, ...

Sunt beneficiar al indemnizatiei primite in baza legii nr. 8/2006, iar in urma recalcularii pensiei in baza legii 360/2023, cuantumul pensiei mele mi s-a majorat, iar cel al indemnizatiei a ramas acelasi ca in luna august 2024.
Intrebare: De ce indemnizatia nu mi s-a majorat avand in vedere ca legea 8/2006 spune clar ca, cuantumul indemnizatiei se modifica ori de cate ori se modifica pensia titularului ca urmare a modificarii valorii punctului de pensie, iar prin recalculare, valoarea punctului de pensie s-a modificat si s-a transformat in VPR cu valoarea de 81 lei? Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Clarificare mod de indexare a pensiei 5752187 5752187 Va rugam clarificari in urmatoarea speta: Varianta 1.Pensionare anticipata partiala conform legii 263/2010 Avem un angajat care are o decizie de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in conformitate cu prevederile legii 360/2023- anexa ... coroamad coroamad Buna ziua, In conformitate cu prevederile Legii 360/2023- Anexa 6 societatea a emis adeverinte fostilor salariati. Fiind continuatoarea unor entitati de ... (vezi toată discuția)