avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Sunt cadru didactic cu un stagiu de cotizare de 43 de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Sunt cadru didactic cu un stagiu de cotizare de 43 de ani in ...

Sunt cadru didactic cu un stagiu de cotizare de 43 de ani in învățământul din Romania. In acest context, in decembrie 2019 am ajuns la 65 de ani si sunt in activitate ca titular in învățământ. In decembrie ajung la 70 de ani. Pot solicit pensionarea. In acest caz, se poate cumula pensia cu salariul având in vedere ca instituția de învățământ dorește sa îmi prelungească anual contractul de munca?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 10:06, 12 Septembrie 2024
Cautati raspunsul in art.284 din legea 1/2011:
[ link extern ]
Legea 1/2011 a fost abrogata prin Legea 199/202
Asa este.
Incepand cu 03/09/2024 produc efecte legile 198 (preuniversitar) si 199/2023 (universitar).
Nu le-am studiat inca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De ce în învățământul universitar s-a dat lege sa nu mai ... Ivan Vintilica Ivan Vintilica De ce în învățământul universitar s-a dat lege sa nu mai lucrezi ca profesor după ieșirea la pensie si6 în învațămantul gimnazial și ... (vezi toată discuția)
Articol abrogat din legea invatamantului, regasit intr-un ordin care se aplica in continuare in scoli ionvasile2025 ionvasile2025 Buna seara. Dupa cum stim legea invatamantului a fost schimbata in 2023, cea actuala intrand in vigoare la data de 3.09.2023. La acea data a fost abrogata ... (vezi toată discuția)
Buna seara. dupa cum stim legea invatamantului a fost schimbata ... ionvasile2025 ionvasile2025 Buna seara. Dupa cum stim legea invatamantului a fost schimbata in 2023, cea actuala intrand in vigoare la data de 3.09.2023. La acea data a fost abrogata ... (vezi toată discuția)