avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 364 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Bună seara Am nevoie de ajutor, vreau sa fac o ...
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Bună seara Am nevoie de ajutor, vreau sa fac o plângere la ...

Bună seara
Am nevoie de ajutor, vreau sa fac o plângere la CEDO personal ,conținutul plângerii este deja făcut dar nu știu ce acte trebuie sa atașez plângerii, în ce limba trebuie traduse actele.,de unde descarc cererea și care este adresa CEDO
În eventualitatea unui răspuns
Va multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Cerere cedo mr_bachus mr_bachus Am trimis o cerere catre CEDO, am primit confirmarea primirii cererii de la Strasbourg, insa de atunci au trecut 4 luni si n-am mai primit absolut nimic ... (vezi toată discuția)
Poate cineva sa ma informeze intr-o problema?? Manole Dumitru Manole Dumitru Hotararile si celelalte acte care vor fi atasate la o plangere pentru a o depune la CEDO trebuiesc traduse intr-o limba straina acceptata de Curtea ... (vezi toată discuția)
Proces cedo ioana0606 ioana0606 Buna seara, Am si eu un amic foarte bun ,care Curtea de la CEDO i-a acceptat dosarul si acum trebuie sa trimita toate actele.Am inteles ca trebuiesc traduse ... (vezi toată discuția)