avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Proces CEDO
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Proces CEDO

Buna seara,

Am si eu un amic foarte bun ,care Curtea de la CEDO i-a acceptat dosarul si acum trebuie sa trimita toate actele.Am inteles ca trebuiesc traduse in limba engleza,dar intrebarea mea este urmatoarea.Trebuiesc si legalizate sau sa aibe stampila unui translator autorizat???
Astpt un raspuns de la dumneavoastra.

Ioana
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:01, 20 August 2010
Da.:)
Multumesc mult pentru raspuns.M-am chinuit atat de mult sa i le traduc eu ...#-o, si acum sa inteleg ca are nevoie de un translator autorizat X-(#-o#-o#-o
ioana0606 a scris:

Multumesc mult pentru raspuns.M-am chinuit atat de mult sa i le traduc eu ...#-o, si acum sa inteleg ca are nevoie de un translator autorizat X-(#-o#-o#-o


Din pacate :( Oricum sper ca nu le-ati tradus pe toate :)
Ba chiar pe toate le-am tradus,pentru ca luni trebuie sa trimita actele la CEDO:(#-o.Acum ce pot face?????Nimic:(((((
din pacate nimic :luck:

Alte discuții în legătură

Cerere cedo - strasbourg fiore6 fiore6 Buna ziua! Am redactat o cerere pentru Cedo, insa nu stiu daca ar fi mai bine sa o trimit in lb engleza sau in lb romana. Care este diferenta si daca trebuiesc ... (vezi toată discuția)
Corespondena cedo andrei_pap87 andrei_pap87 Domnilor vi-as fi recunoscator daca mi-ati oferi un mic ajutor legat de corespondenta cu Curtea de la Strasbourg. Am formulat in august 2010 o actiune la ... (vezi toată discuția)
Poate cineva sa ma informeze intr-o problema?? Manole Dumitru Manole Dumitru Hotararile si celelalte acte care vor fi atasate la o plangere pentru a o depune la CEDO trebuiesc traduse intr-o limba straina acceptata de Curtea ... (vezi toată discuția)