avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 386 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Eu lucrez pentru o firma de curierat programul de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Eu lucrez pentru o firma de curierat programul de noapte Am salariul ...

Eu lucrez pentru o firma de curierat programul de noapte Am salariul brut 4000 Lei și sporul de noapte.Dar firma spune ca aveam și un bonus de prezența de 1100 lei..Dar dacă ai o zi nemotivata ei îți ia din salariu zic ei 1100 lei bonusul de prezența.Totusi nu intaleg cum rămâi din salariu doar cu minimul din brut adică 2300 lei.......
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:23, 17 Septembrie 2024
Absentele nemotivate nu sunt platite ... daca luna are 20 de zile lucratoare si lucrati 19 ...salariul se va acorda doar pentru cele 19 zile.

Cornel Vasile a scris:

Absentele nemotivate nu sunt platite ... daca luna are 20 de zile lucratoare si lucrati 19 ...salariul se va acorda doar pentru cele 19 zile.

Ok dar nu intaleg Petru ziua nemotivata să-mi spui că mi-ai tăiat bonus de prezența de 1100 lei..Dar când i-au banii fluturașul eu eu rămân cu 2300 net atunci sporul de noapte de 930 de lei care specifica pe fluturaș unde este..
Nu avem de unde sa stim noi criteriile de acordare a acelui bonus... postati exact acele dispozitii de acordare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retinerea in totalitate a cheltuielilor salariale de la angajat, de catre angajator. BDN64 BDN64 Buna ziua, Lucrez in vanzari in distributia de produse ,,x\'\'(cu contract de munca/perioada nedeterminata), unde ca peste tot in acest domeniu exista niste ... (vezi toată discuția)
Formula calcul salariu avocatnetforumuser avocatnetforumuser Am o curiozitate: mama mea e angajata la o firma unde se lucreaza in weekend, in august a avut concediu medical 22-28, liberele din sapt 21-27 erau 21 si 25, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , lucrez la o firma ca si paznic de noapte angajat ... GabrielM85 GabrielM85 Buna ziua , lucrez la o firma ca si paznic de noapte angajat cu 3000 de lei in c.i.m. real in mana am primit doar 1500 de lei lunar in ultimele 6 luni de cand ... (vezi toată discuția)