avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... cum vand o masina inmatriculata in RO din afara tarii?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

cum vand o masina inmatriculata in RO din afara tarii?

cum vand o masina inmatriculata in RO din afara tarii? Atat eu cat si masina nu suntem pe teritoriul RO. Am 2 variante: o vand la un roman care va vrea sa o duca pe roti in tara, sau la un strain care probabil si el va vrea sa o duca pe roti pana in Albania. este posibil?
Ultima modificare: Joi, 12 Septembrie 2024
marius678, utilizator

Alte discuții în legătură

Cum aduc legal o remorca in tara ? webstarrr webstarrr Buna tuturor ! Saptamana viitoare eu as vrea sa ma intorc in tara si m-am gandit sa cumpar o remorca mai micuta, una pe 2 roti ca sa pot sa aduc si niste ... (vezi toată discuția)
Inspectie tehnica Vasile25uk Vasile25uk Salutare. Am o masina de spania si nu mai am inspectie tehnica la ia si momentan sunt in anglia cu ea. Asi dori sa vin in tara dupa care sa o inscriu pe ro. ... (vezi toată discuția)
Cat timp se poate circula in romania cu masina cu numere valabile din ue? alpyne alpyne cat timp se poate circula in Romania cu o masina inmatriculata Franta,Italia,Anglia deci cu numere valabile,neradiata,de la data intrarii in tara pe o parte si ... (vezi toată discuția)