avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 336 soluții astăzi

Marți, 15 aprilie, are loc evenimentul: Reges-Online - Care sunt noutățile și cum abordăm tranziția la noul registru de evidență a salariaților. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Eu am lucrat într-o instituție si m-am ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Eu am lucrat într-o instituție si m-am transferat ...

Buna ziua,
Eu am lurat într-o instituție si m-am trasferat la altaa instituție. L ainstituția nouă nu mi se ia în considerare somajul din 1992 aplicabil pe legea 1/1991 care la art. 15 prevede că peroada de șomaj constituie vechme în muncă.
La ce instituție trebuie să ma adresez pentru a imi daa o adreverință prin care să reiasă ca beneficiez de vechimea în muncă?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:40, 13 Septembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
La Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă.
Azi am fost acolo și nu au știut ce să-mi spună mă voi duce mâine cu articolul de lege și cu carnetul de muncă.
mulțumesc frumos pentru răspuns!
Ultima modificare: Vineri, 13 Septembrie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic
Perioada de şomaj constituie vechime in muncă?
[ link extern ]
CONFORM LEGII 1/1991 ART.15
Conform legii respective, constituie vechime in munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se acorda sporul de vechime in munca? Augusta2010 Augusta2010 Daca primaria a angajat persoane potrivit art. 78 si 79 din Legea nr. 76/2002 privind sistemul asigurarilor pentru somaj si stimularea ocuparii fortei de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua , în anul 1992 în martie am.intrat în șomaj. Și ... Mariana.marinescu0 Mariana.marinescu0 Bună ziua , în anul 1992 în martie am.intrat în șomaj. Și am avut pina în martie 1993 . ( un an ) este considerata vechime ? Cu ce ma ajuta la ... (vezi toată discuția)