avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Eu am lucrat într-o instituție si m-am ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Eu am lucrat într-o instituție si m-am transferat ...

Buna ziua,
Eu am lurat într-o instituție si m-am trasferat la altaa instituție. L ainstituția nouă nu mi se ia în considerare somajul din 1992 aplicabil pe legea 1/1991 care la art. 15 prevede că peroada de șomaj constituie vechme în muncă.
La ce instituție trebuie să ma adresez pentru a imi daa o adreverință prin care să reiasă ca beneficiez de vechimea în muncă?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:40, 13 Septembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
La Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă.
Azi am fost acolo și nu au știut ce să-mi spună mă voi duce mâine cu articolul de lege și cu carnetul de muncă.
mulțumesc frumos pentru răspuns!
Ultima modificare: Vineri, 13 Septembrie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic
Perioada de şomaj constituie vechime in muncă?
[ link extern ]
CONFORM LEGII 1/1991 ART.15
Conform legii respective, constituie vechime in munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se acorda sporul de vechime in munca? Augusta2010 Augusta2010 Daca primaria a angajat persoane potrivit art. 78 si 79 din Legea nr. 76/2002 privind sistemul asigurarilor pentru somaj si stimularea ocuparii fortei de ... (vezi toată discuția)
Ajutor somaj 1995 Lilianazeres Lilianazeres Buna seara.As dori sa stiu daca perioada de ajutor de șomaj se consideră vechime in munca sau numai cotizație pentru aceea perioada.Astept ... (vezi toată discuția)