avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Clarificări recalculare pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Clarificări recalculare pensie

Bună seara,
V-aș ruga să-mi răspundeți dacă perioada de somaj și ajutor de somaj, de după încetarea contractului de muncă au fost luate în calcul la ultima recalculare, precum și dacă, calitatea de "unic întreținător" copil minor, conform legii 416/2001, cu modificările și completările ulterioare, este luată în considerare la recalcularea pensiei și dacă da, ce acte trebuie depuse la dosar?!
Vă mulțumesc anticipat!
Ultima modificare: Joi, 12 Septembrie 2024
marinasimionescu, utilizator

Alte discuții în legătură

Alocatie pentru sustinerea familiei Tinabela Tinabela Buna ziua, Am o intrebare referitoare la stabilirea cuantumului alocatiei pentru sustinerea familiei: Se ia in considerare pensia de urmas a copilului dupa ... (vezi toată discuția)
Persoana in intretinere (pentru asigurarea protectiei medicale) c0mas c0mas Buna ziua, M-ar interesa daca se poate (si daca se poate, care sunt pasii pe care ar trebui sa-i urmez) sa iau o persoana care nu este salariat in ... (vezi toată discuția)
Ajutorul social adinutza.2008 adinutza.2008 As vrea sa stiu daca ajutorul social se ia in calcul ( ca venit realizat ) la stabilirea alocatiei de sustinere monoparentala! (vezi toată discuția)