avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua. Un elev din învățământul postliceal ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua. Un elev din învățământul postliceal de stat ...

Bună ziua. Un elev din învățământul postliceal de stat beneficiază de bursă scolară?
Vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:17, 15 Septembrie 2024
Nu
Art. 108 din Legea Învățământului Preuniversitar nr. 198/2023, cu modificările și completările ulterioare:
„(1) Elevii de la cursurile cu frecvenţă de zi din învăţământul preuniversitar de stat obligatoriu beneficiază de burse. ......"

art. 13
(1) Învățământul obligatoriu cuprinde învățământul preșcolar, învățământul primar, învățământul gimnazial și învățământul liceal.
....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bursa sociala situatie ..... victorp victorp Situatia economica a familiei ma indreptateste si imi permite sa solicit bursa sociala . Intrebarile mele sunt : - am doi copii la doua scoli diferite ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. avem un venit de 1470 lei pt trei persoane, care ... Fluturass Fluturass Bună ziua. Avem un venit de 1470 lei pt trei persoane, care locuiesc la aceiași adresa eu, copilul de 19 ani și copilul minor de 8 ani, adică de 490 ... (vezi toată discuția)
Buna seara. am o nelamurire in legatura cu acordarea burselor ... BODRON NICOLETA BODRON NICOLETA Buna seara. Am o nelamurire in legatura cu acordarea burselor elevilor de la invatamantul seral. Asa cum este formulat in lege ei nu se incadreaza nicaieri, ca ... (vezi toată discuția)