avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Am urmatoare situatie, am o casa in copropietate cu un ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Am urmatoare situatie, am o casa in copropietate cu un alt membru ...

Am urmatoare situatie, am o casa in copropietate cu un alt membru al familiei.

Impozitul nu era platit de ceva timp, am achitat eu toata suma insa am achitat jumatate la un ghiseu la taxele locale iar pentru cealalta jumatate, era pusa poprire pe contul copropietarului si i-am trimis suma exacta.

Copropietarul nu vrea sa imi dea banii inapoi. Avand in vedere aceasta situatie, pot sa imi recuperez banii in instanta ?
Ultima modificare: Duminică, 15 Septembrie 2024
george235899, utilizator

Alte discuții în legătură

Plati amenzi circulatia rutiera Poppy Poppy La fiecare inceput de an cand doresc sa achit impozitele pentru casa si auto ma lovesc de aceeasi situatie: nu mi se permite achitarea acestora pana cand nu ... (vezi toată discuția)
Poprire pe pensie de boala, executare silita 1960lenuta 1960lenuta buna ziua am facut acum 6 ani un credit pe care nu l-am putut plati deoarece in acelasi timp am pierdut si casa si tot. nu am luat bani lichizi de la banca ... (vezi toată discuția)
Amenda din 2008 IoanaV185 IoanaV185 Buna, Cu cateva zile in urma ,cand am incercat sa retrag numerar de pe card,am oservat ca lipsea o suma de aproximativ 300 de lei.Am intrat in banca sa vad ... (vezi toată discuția)