avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Calcul salariu
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Calcul salariu

Buna ziua! Revin cu o altă întrebare?! De ce angajatorul trage in fiecare luna cate 70 lei de pe urma noastră din salariul net,care este sub cei 3000 net impozabil,cu tot cu tichetele de masa și având și un copil in întreținere primesc sub 2300 net!? Ce pot face?!
Ultima modificare: Luni, 16 Septembrie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 10:28, 16 Septembrie 2024
Buna ziua

Sa verificati pe fluturasul de salariu sau sa intrebati angajatorul care este justificarea pentru acei 70 de lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul contributii tichete de masa larisarazvan larisarazvan Buna ziua pe fluturasul de salariu este urmatoarea formula de calcul: salariu net:2000 lei, spor vechime 10%-300 lei(sa zicem) si 160 lei contravaloare ... (vezi toată discuția)
Salariu de baza ioanarrr ioanarrr Buna seara, Pe fluturasul de salariu am trecut 1279 RON (salariu net pe care il voi lua maine), insa salariul meu de baza este 1300 RON. Este posibil sa ai ... (vezi toată discuția)
Despre noua lege a salarizarii si tichetele de masa si vaucerele de vacanta.... Padurenii Padurenii Contravaloarea tichetelor de masa si a vaucerelor de vacanta reprezinta venit salarial?Recent am primit fluturasul de salariu pe o luna in care am primit ... (vezi toată discuția)