avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Este legal ca un angajator sa angajeze un salariat ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Este legal ca un angajator sa angajeze un salariat (fost sofer), ...

Este legal ca un angajator sa angajeze un salariat (fost sofer), direct pe un post de conducere cu studii superioare, daca acesta are doar studiile de licenta si se afla la master inca (anul 2), fara ca acesta sa aibe stagiul satisfacut în profesie (cele 6 luni) sau perioada de proba (120 de zile), iar subalternii sai sa aibe toti deja vechime in munca de cel putin 2-20 de ani ?

Alte discuții în legătură

Perioada de proba/training AurelDan AurelDan Buna ziua,de cateva zile ma aflu intr-o mare dilema,am fost la un interviu pentru un post de receptioner,nu am experienta in domeniu si am spus asta ... (vezi toată discuția)
Angajare persoana la primul contract andronicloredana andronicloredana Buna, Un absolvent de studii superioare , care nu a mai fost angajat niciodata ,poate fi angajat cu contract pe perioada nedeterminata ? Perioada de proba ... (vezi toată discuția)
Concurs pentru postul de secretar unitate administrativ-teritoriala ContSters187706 ContSters187706 Am o nelamurire cu privire la maniera de interpretare si corelare a doua texte de lege: [i][b]1.[/b] [u]Lege nr. 188 (r2) din 08/12/1999[/u] Art. 57. (7) ... (vezi toată discuția)