avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Promovare
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Promovare

Sunt funcţionar public. Am lucrat 6 ani într-un post de grad superior, după care am fost pus să lucrez într-un post de grad asistent. Este vorba de acelaşi instituţie. Recent am finalizat studii superioare. Am depus cerere pentru promovare în clasă. Pot să depun cerere să promovez în acelaşi timp şi în grad? Sau se poate transforma postul de grad asistent într-un post de grad superior, fără să dau examen? Am vechimea necesară pentru un post de grad superior.
Mulţumesc.
Cel mai recent răspuns: mim18 , utilizator 15:16, 17 Septembrie 2024
În urma promovării în clasă, încadrarea se va face în mod obligatoriu într-o funcție publică clasa I grad profesional asistent!
Am înţeles. Mulţumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functionar public cetateanuly cetateanuly Sunt angajat ca referent cu toate ca am studii superioare terminate inaintea angajarii Am acceptat acest post pentru ca doar posturile de referent erau ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. ce se poate face sa promovez din clasa ii-a, in clasa ... vladilinca vladilinca Buna ziua. Ce se poate face sa promovez din clasa II-a, in clasa I-a/consilier superior? -angajat din 2006 referent specialitate superior(subinginer-15 ani ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!in baza carei legi si carui articol pot solicita trecerea ... VERO80 VERO80 Buna ziua!in baza carei legi si carui articol pot solicita trecerea de pe un post de referent pe un post cu studii superioare avand in vedere ca intre timp am ... (vezi toată discuția)