avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1954 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am o mașina personală înscrisă în Austria ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am o mașina personală înscrisă în Austria ...

Doresc să știu. Am o mașina personală înscrisă în Austria . Doresc să o înscriu în România. Sunt cetățean austriac. Nu am cetățenia română , și as dori sa o înscriu în România. Daca nu se poate , am prietena de cetățenie română cu domiciliul stabil in România. . ce pot face? Nu doresc sa fac act de vânzare către dânsa. Pot sa ii donez jumătate ? Și să o înscriem cu numere românești? Sau pot sa iau numere provizorii de cel puțin 1 an? Eu doresc aceasta că da nu poată să o vândă. Va mulțumesc anticipat!:

Alte discuții în legătură

Cumparare vehicul icscsi icscsi Am gasit o masina pe care as dori sa o cumpar, adusa din Austria. Vanzarorul mi-a trimis Brief-urile si contractul de vanzare cumparare. Nedumerirea mea este ... (vezi toată discuția)
Casatorie Mihaelap28 Mihaelap28 Buna ziua,cu o intrebare va deranjez,nepoata mea are dubla cetățenie română_sârbă,provine din o romanca si un sarb ,are pașaport romanesc dar ar vrea si ... (vezi toată discuția)
Lnmatriculare cu probleme Cristian365 Cristian365 Am cumpara o masina de la o persoana de cetatenie romana cu domiciliul in Franta.. Am facut contract de vanzare-cumparare in Romania ( contractul este in limba ... (vezi toată discuția)