Am cumpara o masina de la o persoana de cetatenie romana cu domiciliul in Franta.. Am facut contract de vanzare-cumparare in Romania ( contractul este in limba romana).. Am achizitionat numere provizorii in Bucuresti pe o luna de zile, intre timp mi-am schimbat domiciliul in judetul Prahova, am vrut sa imi iau numere provizorii si nu vor sa imi dea pe motivul ca nu am copie dupa actul de identitate al propietarului, iar problema este ca nu il mai gasesc pe propietar. Ce pot face acum? pentru ca la politie a spus ca sub nici o forma nu pot sa inscriu masina daca nu fac rost de copie dupa actul de identitate al propietarului.
Nu stiu daca aveti nevoie de buletinul vanzatorului ci de al dvs. Aveti nevoie in schimb, de Certificatul fiscal de la Primaria vanzatorului pt a inscrie masina, NU si pt a obtine nr provizorii. Daca aveati contract de vanzare frantuzesc sau, din tara de provenienta a vanzatorului, (Franta, Belgia,etc) nu ati fi avut nevoie de toate acestea.
Inscriere auto
capatanasorin
Cum pot inscrie in circulatie un autoturism adus in tara acum 3 ani?
Mentionez ca au fost folosite cele 3 numere provizorii,as fi al treilea proprietar din ... (vezi toată discuția)