avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Problema inmatriculare masina
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Problema inmatriculare masina

Am cumparat o masina de la un cunoscut..masina este momentan inscrisa in bulgaria cu actele expirate,din cauza ca bulgari au bagat impozitu in asigurare masina are asigurarea foarte mare.As dori sa ii scot numere provizorii in romania si dupa sa o inscriu in bulgaria direct pe numele meu pe firma.se poate reinscrie o masina in aceasi tara?#-o astept raspuns
Cel mai recent răspuns: alex67jjy , utilizator 23:24, 6 August 2014
Daca masina este inscrisa in Bulgaria,concret cine este proprietarul de drept al acesteia ?
dupa sa o inscriu in bulgaria direct pe numele meu pe firma.

Practic ,intentionati sa o inmatriculati pe persoana fizica sau juridica ?
Maina este pe numele bulgarului..romanu circula pe procura dar are si act de vanzare cumparare si eu am vanzare cumparare cu romanu..eu vreau sa o inscriu pe firma dupa in bulgaria,portita acea care a ramas sa putem circula cu o masina inscrisa in bulgaria
Daca " Maina este pe numele bulgarului.",cum ati incheiat contract de vanzare cumparare cu " romanu care circula pe procura"-respectiv ,nu este proprietarul de drept al bunului mobil ?
Ca sa concretizati interesul dv,trebuie initial sa solutionati statutul bunului mobil cu proprietarul din Bulgaria
Poti merge si sa o inscrii pe firma in bulgaria si fara sa faci "combinatia asta". Trebuie sa ai contract de vanzare cumparare cu bulgaru (cel care este proprietar in acte) si apoi bagi masina pe firma ta in Bulgaria. Atentie firma trebuie sa fie in Bulgaria ca sa o poti inmatricula acolo pe persoana juridica.
cum sa nu fie propietar daca are contract de vanzare cumparare? ca circula pe numele vechiului propietar este alta treaba..dar eu cred ca este propietar si dupa ce am facut si eu cu el vanzare cumparare am ramas eu propietar..ce nu o pot inscrie cu ce acte am?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina inscrisa bulgaria alex67jjy alex67jjy Buna ziua doresc sa achizitionez o masina inmatriculata pe bulgaria de la un roman,ce acte trebuie sa aiba romanu(imi poate face procura daca el la randu lui ... (vezi toată discuția)
Transcriere auto MariusDaniel92 MariusDaniel92 Buna ziua!Am o nelamurire,nu ma pricep nici la masini la detalii tahnice si nici la acte!O persoana avea o datorie la mine o suma de bani si nu a putut sa mi-o ... (vezi toată discuția)
Circulatie cu masina tatalui decedat. Robert_Avramescu Robert_Avramescu Masina este inscrisa pe numele tatalui meu care a decedat. In acte el este proprietar. Eu sunt unicul fiu. Mama traieste. Pot circula legal cu masina? Trebuie ... (vezi toată discuția)