avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Acte BMW cu numar de Bulgaria
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Acte BMW cu numar de Bulgaria

am cumparat un bmw cu numar de bulgaria,propietarul masini e bulgar,a vanduto unui roman cu procura care specifica clar ca o poate vinde ,eu am cumparato,nu am putut face procura ,ca nu merge procura peste procura ,deci am act vanzare cumparare.Vreau sa stiu daca e legal sa nu am probleme ?
Cel mai recent răspuns: abaza.codrut , utilizator 21:52, 9 Aprilie 2012
Ce fel de probleme ? Ati cumparat-o legal de la bulgar in baza procurii. Mai departe ce faceti cu masina, o inmatriculati in Romania ?
Ultima modificare: Luni, 9 Aprilie 2012
gi-jane2, moderator
nu vreau sa o inmatriculez, am pana in noiembrie ,anul acesta asigurarea si itp valabile .Pot circula fara a avea probleme.In actul de vanzare,cumparare,nu e trecuta data, este problema?
Ultima modificare: Luni, 9 Aprilie 2012
abaza.codrut, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte masina inmatriculata in bulgaria lili.ana lili.ana Buna seara, am o intrebare daca ma puteti ajuta. Am cumparat o masina din Bulgaria, am facut contract de vanzare cumparare la notar, apoi mi s-au predat ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto alpyne alpyne m-am gandit sa pun aceasta intrebare gandindu-ma ca e mai sigur sa fiu 100%sigur decat sa fac o greseala.subiectul.vreau sa cumpar un auto inmatriculat in ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto George1990 George1990 Buna ziua, as avea anumite nelamuriri in ceea ce priveste inmatricularea unei masini: Am cumparat o masina adusa din Anglia (contract de vanzare cumparare pe ... (vezi toată discuția)