avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 386 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Masina inscrisa Bulgaria
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Masina inscrisa Bulgaria

Buna ziua doresc sa achizitionez o masina inmatriculata pe bulgaria de la un roman,ce acte trebuie sa aiba romanu(imi poate face procura daca el la randu lui are procura de la bulgar) contractu de vanzare cumparare facut de mine si roman este valabil?multumesc
Cel mai recent răspuns: lee_vue , utilizator 08:15, 25 Iunie 2014
Detinatorul actual al auto nu este proprietarul acestuia,foloseste bunul mobil in baza procurii incheiate de proprietarul de drept bulgar
Pe cale de consecinta,utilizatorul actual al auto nu detine calitatea legala de proprietar al auto,nu poate sa va incheie procura
actele cu valabilitate expirata ale unei masini inmatriculate in bulgaria se pot prelungi in romania?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema inmatriculare masina alex67jjy alex67jjy Am cumparat o masina de la un cunoscut..masina este momentan inscrisa in bulgaria cu actele expirate,din cauza ca bulgari au bagat impozitu in asigurare masina ... (vezi toată discuția)
Procura folosire auto neamar neamar Buna ziua! Vreau sa cumpar un autoturism care are pe actele ei un proprietar care a vandut-o altei persoane(cumparator) cu contract de vanzare-cumparare si ... (vezi toată discuția)
Procura pentru autoturism VIOPAUN VIOPAUN Daca am depasit termenul legal de inmatriculare al masini pe numele noului proprietar dupa ce am cumparat ,pot circula fara probleme cu procura si ... (vezi toată discuția)