avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Bună ziua! Am avut o societate prin care, in 2019, am ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Bună ziua! Am avut o societate prin care, in 2019, am început ...

Bună ziua! Am avut o societate prin care, in 2019, am început demersurile pentru a accesa programul Start Up Nation. La finalul anului 2021, am accesat fondurile, iar la finalul anului 2022 am cesionat societatea beneficiara. În septembrie 2024, am primit o decizie de recuperare a ajutorului de stat, emisă pe societate, în condițiile în care cesiunea s-a făcut prin avocat, iar eu nu am mai avut tangenta cu societatea. Fac precizarea ca eu aveam 9% părți sociale, inițial am cedat părțile sociale către persoana care a preluat societatea mea, iar eu am ieșit. Apoi persoana respectiva a preluat 91% de la celălalt asociat, rămânând singurul acționar.
Ce înseamnă din punct de vedere legal această chestiune? Mulțumesc!
Ultima modificare: Marți, 17 Septembrie 2024
Lessdler, utilizator

Alte discuții în legătură

Cesiune actionariat start up nation 2017 AdinaBanea AdinaBanea Buna ziua, Stiti cumva daca este acceptata cesiunea de actiuni in cadrul unei societati ce a primit aprobare pe proiect in programul de finantare start ... (vezi toată discuția)
Accesare start-up nation 2024 ... cretu87 cretu87 Accesare fonduri europene 2024 Buna ziua,doresc sa accesez fonduri europene pentru programul start up nation.Firma de consultanta mi a solicitat în avans ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene IAndra04 IAndra04 Bună ziua. Doresc să aplic pentru fonduri europene, iar firma de consultanță îmi cere un avans de 1500 de euro și 7% la final din valoarea proiectului ... (vezi toată discuția)