avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Am iesit la pensie anticipat la varsta de 60 ani si 3 ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Am iesit la pensie anticipat la varsta de 60 ani si 3 luni cu ...

Am iesit la pensie anticipat la varsta de 60 ani si 3 luni cu un stagiu de cotizare de 41 ani si 6 luni. Am nascut si crescut 2 copii. Dupa recalculare am constatat ca nu mi s-a redus varsta de pensionare cu un an. Am in continuare penalizare. Nu se aplica pentru toate mamele aceasta reducere?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 08:48, 18 Septembrie 2024
Daca indepliniti conditia des stagiu complet contributiv + 5 ani de stagiu de cotizare, depuneti cerere pentru trecerea la limita de avrsta in baza art.56 din legea 360/2023.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Art.56 din legea 360/2023,pentru cei care urmează sa deschidă ... goplanet goplanet Art.56 din legea 360/2023,pentru cei care urmează sa deschidă drepturile de pensie dupa 1 septembrie 2024 - cei 5 ani de stagiu peste cei 35 de stagiu ... (vezi toată discuția)
Pensionare noua lege berbec60 berbec60 Buna ziua Sotia mea este pensionata anticipat penalizat din anul 2023 si este nascuta pe 08.08.1965. Intrebarea este daca se poate pensiona la limita de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! tatal meu a iesit la pensie cu penalizare in luna ... viceramo viceramo Buna ziua! Tatal meu a iesit la pensie cu penalizare in luna aprilie 2024, avand varsta de 60 ani si perioada de cotizare 40 ani/10 luni si 12 zile. Tinand ... (vezi toată discuția)